Vi holder åbent som normalt i Pinsen // Lille Nyhavn i Skanderborg holder dog lukket 1. og 2. Pinsdag

Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Mundret ApS.

Silkeborgvej 280
8230 Åbyhøj
Tlf. nr.: 30 33 33 97
Mail: info@mundret.dk
CVR: 41864060

Bestilling
Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m. Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mailadresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Som køber er det dit ansvar at tjekke om dit gavekort eller voucher er i overensstemmelse med det, du bestilte. Ellers skal du rette henvendelse til Mundret pr. telefon/mail.
Du skal som minimum være fyldt 18 år for at købe et gavekort eller en voucher.

Betaling
Vi accepterer Dankort, Visa Dankort og E-Dankort Vi anvender en betalings-gateway fra ePay. Alle kortdata og kommunikation er krypteret, hverken Mundret eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for gavekortet trækkes først, når det sendes fra Mundret ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kreditkort, end det, som du har godkendt ved købet.

Persondatapolitik
De data, som Mundret ApS registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er Mundret ApS. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til Mundret ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Mundret ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mundret ApS via e-mail info@mundret.dk

Klagegang
Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mundret på 30 33 33 97 (mandag-fredag)
eller info@mundret.dk. Hvis det ikke lykkedes os at indgå en aftale, kan du rette henvendelse til
relevante nævn, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

Åbningstider Åbyhøj

Man - Tor
11.00 - 17.00
Fredag
11.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 16.00
Søndag
10.00 - 12.00
Kortere åbningstider i uge 29-32

Hent vores app

ALDRIG SET FØR HOS

MUNDRET!

Begrænsede pladser, så vent ikke med at booke dig ind!
Du kan glæde dig til en unik oplevelse i smukke omgivelser mens du nyder velkomstbobler og snacks samt forskellige mundrette serveringer – af både varme og kolde anretninger. Vi runder aftenen af med lidt sødt til kaffen. Under hele aftenen sørger vi for økologiske drikkevarer fra Hotellets lækre udvalg – selvfølgelig ad libitum.
Dørene åbner 4. April kl. 17.30 på hotellet og klokken 21.30 siger vi godnat!