Ændrede åbningstider i uge 29, 30, 31 og 32

Catering

Med kvalitet, smag & enkelthed i fokus

Arrangementer ud af huset

Catering med Mundret

Hos Mundret har vi stor passion og interesse for at tilbyde take away og catering med kvalitetsmag og enkelthed i fokus. Vi ønsker at give jer en smagsoplevelse med valgfrihed til selv at sammensætte lige det I ønsker i kombination med personlig service.

Bestilling for minimum 5000,-

For mindre end 5000,-, henviser vi til vores Take Away

Mad ud af huset

For alle typer begivenheder

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider m.m.

BARNEDÅB

KONFIRMATION

STUDENTERFEST

SVENDEGILDE

FØDSELSDAG

JUBILÆUM

RECEPTION

FIRMA ARRANGEMENT

Bryllup

Ting du bør vide

Ofte stillede spørgsmål

Når du skal bestille catering hos Mundret, anbefaler vi, at du altid afgiver din ordre i så god tid som overhovedet muligt, så er du sikker på, vi har plads til netop dit arrangement. Hos Mundret kan du ændre i din bestilling helt frem til 4 dage før dit arrangement.

Det er desværre ikke muligt at skifte ud i vores faste
menuer.

Du kan altid vælge enkeltvis lige de retter ud, du ønsker fra de enkelte mundretter. Dette anbefaler vi vores kunder, der døjer med fødevareallergi.

Priser og kvalitet hænger sammen. Vi ønsker altid at give de bedste priser på en succesfuld catering oplevelse og derfor er priserne sat efter kvalitet. Vi tilbyder ingen særpriser eller andre rabatter.

Har du allergi eller andre specialønsker til din bestiling, så anbefaler vi, at du tager et kig på de løse mundretter.

Vi har desværre ikke mulighed for individuelt at tilpasse vores mundretter ud fra allergener, special kost og særlige behov udover det du allerede finder beskrevet på hjemmesiden.

Ønsker du fremsendelse af faktura eller afregning via EAN-nummer, så bedes du sammen med din bestilling, fremsende alle relevante betalings- og virksomhedsoplysninger, EAN-nummer mv. Ved fakturering på EAN-nummer tilføjes et administrationsgebyr på 50,- pr. faktura.

Såfremt du har en forespørgsel lidt ude i fremtiden, så bør du være opmærksom på, at der kan blive skiftet ud i vores menu/sortiment inden dit kommende arrangement. Konceptet og prisstrukturen er stadig den samme, men du bør derfor blot se hjemmesiden som vejledende.

Kontakt os endelig for at forhåndsbooke og høre, hvornår vi skifter menu.

Vores mundretter anrettes i vores smarte emballageæsker, som er lette at håndtere og nemt kan opbevares i et almindeligt køleskab. Vi anbefaler at maden hentes/leveres ca. 30 minutter før den skal serveres, med mindre du har mulighed for opbevaring på køl ved max. 5 grader.

Af hensyn til miljøet forbeholder vi os retten til at pakke og samle din bestilling i mindst mulig emballage.

Ønsker du at bestille vores risottokugler og/eller brød? Så skal disse lunes i 5-8 minutter ved 170 grader (dette kan variere fra ovn til ovn).

Risottokuglerne bliver anrettet særskilt og er lige til at komme i ovnen. Derefter anretter du det i de tilhørende bægre. Obs. Dette er kun ved bestilling på mere end 8 risottokugler.

Afbestilling af et selskabsarrangement på mere end 5.000 kr. og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest 4 dage før det bestilte arrangement til selskab@mundret.dk

Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet senere end 4 dage før afvikling, kan Mundret kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.

Senere end 24 timer før afviklingen af det bestilte arrangementet, kan Mundret kræve en godtgørelse, der svarer til 100 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.

Ved arrangementer på mere end 5.000 kr. er det muligt at tilkøbe levering. Priser fremgår herunder.

Mundret forbeholder sig dog retten til at sige nej eller forslå en ændring af tidspunktet, såfremt vi har mange leveringer.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at afhente din bestilling på Sletvej 2, Tranbjerg.

Priser for levering:

Op til 20 km – 300.-
Mellem 20-40 km – 500.-
Mellem 40-60 km – 700.-

Send en catering forespørgsel

Forespørgsel

Senest kl. 16.00

Hent Mundret app

Mundret på iPhone & Android

Åbningstider Åbyhøj

Man - Tor
10.00 - 14.00
Fredag
10.00 - 14.00
Lørdag
10.00 - 14.00
Søndag
Lukket uge 29-32
Kortere åbningstider i uge 29-32 - (man-lør kl. 10.00-14.00 i Åbyhøj)

Hent vores app

ALDRIG SET FØR HOS

MUNDRET!

Begrænsede pladser, så vent ikke med at booke dig ind!
Du kan glæde dig til en unik oplevelse i smukke omgivelser mens du nyder velkomstbobler og snacks samt forskellige mundrette serveringer – af både varme og kolde anretninger. Vi runder aftenen af med lidt sødt til kaffen. Under hele aftenen sørger vi for økologiske drikkevarer fra Hotellets lækre udvalg – selvfølgelig ad libitum.
Dørene åbner 4. April kl. 17.30 på hotellet og klokken 21.30 siger vi godnat!