Catering til fødselsdag

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Catering til fødselsdag

Det kan være hårdt og trættende at stå hen over gryderne hele dagen. Når fødselsdagsgæsterne kommer, så er energien måske allerede brugt op, og hvis ikke er den faretruende lav, når desserten bliver serveret. Undgå en lang og trættende dag, og forkæl derimod dig selv og dine gæster med catering fra Mundret til din fødselsdag. En cateringoplevelse med den gode smag i centrum. Med vores mundrette størrelser, der er klar til servering, kan du bruge hele fejringen med dine gæster fremfor hele tiden at skulle forlade bordet i ny og næ.

Har du spørgsmål vedrørende, hvilken fødselsdagsmenu du skal vælge eller andre praktiske spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Mad ud af huset til fødselsdag

Når man vælger mad ud af huset til fødselsdagen, sparer man ikke kun tiden i køkkenet, man sparer også tiden med at planlægge en menu, handle og hele oprydningen. 

Og skal du holde fødselsdagsfest for et stort antal mennesker, så er hygiejnen bag vores koncept helt i top. Her rører dine gæster nemlig kun ved de anretninger, som de vil spise. 

Hvor mange mundretter du vælger, det er op til dig. Vores anbefaling er dog, at vælge mellem 6-8 mundretter pr. person, hvis de skal udgøre et fuldt måltid. Vores mundretter kan også sagtens sammensættes med andet mad, eller blot som forret, hovedret eller dessert. Hvordan du vil servere vores anretninger, er helt op til dig. 

At vælge catering til den næste fødselsdag er den perfekte løsning for dig, der hverken vil gå på kompromis med madens kvalitet, anretning, smag eller dit samvær med dine gæster. Vi kan hjælpe dig med at din fødselsdagsfejring går op i en højere enhed af godt humør og god mad.

Gourmetmad til din fødselsdag

Mad ud af huset er den ideelle løsning til dig, der bare vil nyde samværet med gæsterne på din fødselsdag. Med fokus på smag, enkelthed og kvalitet garanterer vi, at du får catering til din fødselsdag, som er noget ud over det sædvanlige, og som vil efterlade dig og dine gæster med en sanseoplevelse, der vil sidde i jer gennem lang tid.

Har du spørgsmål til os angående catering til din fødselsdag, så er du altid velkommen til ar ringe eller skrive til os, vi glæder os til at tilbyde vores ekspertise og vejledning til mad ud af huset til netop din fødselsdag.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000.-
For mindre end 4000.-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Vi anbefaler, at du vælger mellem 6-8 mundretter pr person, hvis portionerne skal udgøre et fuldt måltid. 

Som udgangspunkt er mundretterne klar til servering, når du bestiller cartering til din fødselsdag hos os. Der er dog enkelte retter, som skal lunes inden servering. 

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10:00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Jul og nytår (d. 23/12 kl. 12.00 - d. 2/1) Lukket

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.