Mad til svendegilde

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Catering til svendegilde

Afslut læretiden med et festmåltid, der er udover det sædvanlige. Flere års uddannelse er afsluttet, og det er tid til at fejre den overstået svendeprøve med god mad og godt selskab. Med vores mundrette størrelser kan du byde dine venner og familie på en udsøgt madoplevelse, som de sent vil glemme. Med mange års erfaring inden for catering- og servicebranchen kan vi tilbyde en madoplevelse, der hører den særlige festdag til. Vi kan sammensætte en menu, hvor der er fokus på det salte, søde og vegetariske køkken – er du mere til at vælge din egen menu, så kan du selv sammensætte dine favoritter fra menukortet, så maden til dit svendegilde bliver præcis som du ønsker det. Har du brug for råd og vejledning til menuen, så tilbyder vi gerne vores ekspertise inden for emnet, så du kan få den perfekte svendegildemenu. Med vores mundretter kan gæsterne til dit svendegilde vælge den mad, som de finder mest indbydende, hvilket gør denne form for servering enkelt hos mange.

Har du spørgsmål til menuen, afhentning eller noget tredje i forbindelse med maden til dit svendegilde, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Svendegilde mad

Med vores mundretter får dine gæster en helhedsoplevelse – vi kræser nemlig både for dine gæsters smagsløg og syn. Vi har fokus på kvalitet, smag og enkelthed, når vi laver mad, og det afspejler sig i vores mundretter, som vi har skabt ud fra vores store passion inden for god mad samt vores mange års erfaring. Ud fra denne erfaring ved vi, at mad ikke blot skal smage godt, men også se indbydende ud, derfor sørger vi for, at maden er anrettet og klar til servering, når du henter den. På den måde slipper du for at skulle bekymre dig om forberedelse af maden og ikke mindst anretningen, så du blot skal nyde dit svendegilde fuldt ud. Det mener vi, er den helt rigtige måde at fejre sig selv og dagen på.

Mad ud af huset til svendegilde

Er du usikker på, om du skal bestille mad ud af huset til dit svendegilde, så har vi herunder skrevet nogle af de mange fordele ved at vælge catering fra os til din forestående fest

  • Stor viden samt råd og vejledning inden for sammensætning af menu
  • Ingen forberedelse af mad
  • Slip for at stå i køkkenet på festdagen
  • En udsøgt madoplevelse
  • Minimal oprydning efterfølgende 

Dette er blot nogle af de mange fordele, der er ved at vælge mad ud af huset til sit svendegilde. Har du brug for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, om leveringsmulighederne eller andre spørgsmål i forbindelse med dit svendegilde, så er vi altid klar til en snak.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000,-
For mindre end 4000,-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away - Åbyhøj

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Påsken (uge 13) holder vi åbent som normalt

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.