Mad til Studentergilde

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Catering til studenterfest

Slutningen af juni måned er hvert år ganske speciel for de danske gymnasier – for her springer årets ny studenter og studiner ud. Farvel til tre år med hovedet i bøgerne, karakterer og klasseundervisning og goddag til lyse nætter med vennerne, fester og studentergilder. Denne helt unikke studentertid skal fejres med venner og familie, og der vil blive skabet minder for livet – lad en udsøgt madoplevelse blive en del af minderne. Hos os finder du mundrette størrelser, der er lavet på kvalitets råvarer. Vores fokus er nemlig på kvalitet, smag og enkelthed, hvilket giver en skøn madoplevelse.

Har du spørgsmål til os, vores menu eller noget trejde, så er du altid velkommen til at kontakte os

Studenter Tapas

Server vores mad som en lækker tapas, der både smager skønt og samtidig ser festeligt ud. Med en tapas kan gæsterne også vælge deres favoritter mellem anretningerne, hvilket gør denne form for servering populær til fester. Og foruden det festlige udtryk så har tapas den fordel, at gæsterne kun tager de mundretter med ned, som de vil spise, det betyder, at denne serveringstype er langt mere hygiejnisk end eksempelvis en buffet, og med anretninger i mundrette størrelser er der meget mindre rester på tallerknerne, så madspildet mindskes.

Vores mundrette størrelser passer også ideelt til studenterkørselen. Her kan vælges delikate mundretter fra vores menukort, som er nemt for studenterne at spise hurtigt Dette passer helt perfekt, når de unge glade studenter kommer på besøg til en øl og en bid mad. Her er der ikke tid til en større anretning, hvorimod mundrette størrelser er nemt, hurtigt og lækkert.

En unik madoplevelse til studentergildet

Når man vælger at få catering til studenterfesten, sparer man en masse tid og energi, som kan bruges på alle de andre forberedelser, der skal gøres før festdagen. Vi hjælper dig med det praktiske i forbindelse med maden, så du skal ikke stå for andet end at servere maden for gæsterne. Til en studenterfest er det vigtigt, at tingene er nemt og overskueligt, og derfor har vi gjort det ekstra nemt for jer; vi anretter nemlig alle mundretter i engangsemballage.

Hvis I har spørgsmål til menuen, levering, afhentning eller noget helt fjerde, så står vi altid klar til en snak

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 20 personer
For mindre end 20 personer, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Ja, vi kan sagtens levere maden til studentergildet, det er dog noget, der skal aftales, og der er en merbetaling, hvis man ønsker levering

Alt efter hvor mange mennesker der skal deltage i studentergildet, har du mulighed for at bestille vores mundretter helt indtil kl 11.00 dagen før studentergildet. 

Scroll til toppen

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Take Away

Åbningstider

OBS: Åbningstiderne i julen og nytåret
D. 23. december   11:00-15:00
D. 24.-30. december    Lukket
D. 31. december   11:00-14:00 (Nytårsudlevering)

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00 - 18:00
Onsdag 11:00 - 18:00
Torsdag 11:00 - 18:00
Fredag 11:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 18:00
Søndag Lukket

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spænende informationer.