Catering til reception

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Mad til reception

Mangler du catering til din forestående reception? Vi tilbyder en nytænkende måde at servere cateringmad til receptioner. Med vores mundretter bliver maden anrettet og serveret i mindre størrelser, der er lige til at hapse – de er nemlig mundrette. Vores mundretter er ideelle til receptionen, uanset om du søger mad til stående reception, eller dine gæster skal have maden med ned til et bord, hvor den nydes. Fra vores menukort vælger du selv, hvordan du har lyst til at sammensætte menuen, så du på den måde kan sætte dit eget præg på din reception.

Har du spørgsmål til vores menukort, afhentning eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Med vores mange års erfaring vil vi gøre vores bedste for at råde og vejlede dig i forbindelse med catering til din reception.

Gourmetmad til receptionen

Vores passion for mad og god service er selve grundlaget for dette koncept, hvor enkelthed, smag og kvalitet er i fokus. For os er det vigtigt, at både smagen, æstetikken og service er på et meget højt niveau, så vores kunder får en oplevelse, der er udover det sædvanlige. Med vores mundrette størrelser har vi ramt netop dette. Vi kan derfor tilbyde dig gourmetmad til din reception – og vi garanterer en madoplevelse, der vil skabe gode minder hos dig og dine gæster. Mundretterne serveres og anrettes i små, enkle bægre, så det er nemt for jer at håndtere både til receptionen og efterfølgende.

Mad ud af huset
til reception

Vi har selvfølgelig retter inden for både det salte, søde og vegetariske køkken, så der er uden tvivl noget for alle i selskabet. Du slipper nærmest for oprydningen, da vi anretter alt maden i engangsservice, så oprydningen er minimal, når gæsterne er færdige. Når man er dagens hovedperson, så er det vigtigt, at man har så få bekymringer som muligt. Netop derfor anretter vi alle mundretterne for dig, så du blot skal servere maden til receptionen. Du bestemmer også selv, hvornår du vil hente maden hos os i Åbyhøj, Aarhus, og skulle du ikke have mulighed for at hente maden selv, så kan vi levere efter aftale og en merbetaling.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000,-
For mindre end 4000,-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away - Åbyhøj

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Påsken (uge 13) holder vi åbent som normalt

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.