Catering til Konfirmation

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Mad til konfirmation

Lad overgangen fra barn til voksen byde på godt selskab og en madoplevelse, som I vil huske.
Konfirmationsdagen er et ganske særligt ritual, som symboliserer barnets overgang til voksen, og derfor er denne dag forbundet med stor spænding og glæde hos mange unge, da det er deres første store fejring som voksne. Derfor er det også vigtigt, at hovedpersonens forældre samt gæster ikke bruger denne specielle dag i køkkenet med hovederne over kødgryderne.
Vi tilbyder en oplevelse til konfirmationen, så I, ung som voksen, kan bruge dagen på jeres gæster samt fejringen. Vi sørger for, at I vil få en madoplevelse ud over det sædvanlige, hvor der er tanke på kvalitet, enkelthed og smag.

Har I spørgsmål angående den forestående konfirmation, så er I altid velkomne til at ringe eller skrive til os.

I sammensætter konfirmationsmenuen

Hos os kan I selv sammensætte jeres konfirmationsmenu ud fra vores menukort, så I får den madoplevelse, som I ønsker til den store dag. Vores menukort omfatter et bredt udvalg fra både det salte, søde og vegetariske køkken, og vi er derfor ikke i tvivl om, at I vil kunne sammensætte en konfirmationsmenu, der passer helt perfekt til jeres behov og tanker til festdagen. Er I i tvivl om, hvordan man kan sammensætte en menu, hvor retterne komplimenterer hinanden, så står vi altid klar til at råde og vejlede jer ud fra vores ekspertise. Med mange års erfaringen inden for cateringbranchen har vi en stor viden inden for festmenuer, som vi gerne deler ud af i forbindelse med maden til konfirmationen.

Konfirmationsbuffet
ud af huset

Til en konfirmation er der som oftest mange børn blandt gæsterne, og derfor kan det være en rigtig god idé med en konfirmationsbuffet, så børnene selv kan vælge mellem de retter, de har lyst til at sætte tænderne i. På den måde mindsker man ligeledes madspild, da ingen har overfyldte tallerkner med mad, der ikke bliver spist. Vi anbefaler, at I vælger mellem 6-8 retter til hver voksen gæst, når maden skal udgøre et fuldt måltid – på den måde er I sikret, at jeres gæster går mætte hjem.

Med en konfirmationsbuffet ud af huset, slipper I for at bekymre jer om:

Der er nok mad til alle gæsterne
Hvordan I skal anrette maden, så den ser indbydende ud
En stresset fest, hvor I både skal være værter og kok
En kæmpe opvask efter festen

Hos Mundret sørger vi nemlig ikke kun for en udsøgt madoplevelse til konfirmationen, vi står også for at anrette maden på en smuk, æstetisk måde, så både øje og mund bliver tilfredsstillet – så er maden også lige til at servere efter afhentning. Vi anretter mundretterne i bægre, så hygiejnen er helt i top i buffeten.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000,-
For mindre end 4000,-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Hvorfor skal jeg vælge catering fra Mundret til barnedåben?

Når man står overfor at skulle holde en dåbsfest for venner og familie, er der rigtige mange ting, som man skal planlægge og have styr på. Dette oveni at man har budt en lille ny velkommen i familien, hvilket ofte betyder mindre søvn og overskud. Det kan derfor være fuldstændig uoverskueligt at skulle stå for at købe ind og lave maden til de mange sultne gæster til barnedåben. Når du vælger at få catering fra Mundret, slipper du for dine bekymringer i forbindelse med festmåltidet – vi sørger for, at der er nok mad, at den er velsmagende og hvis du ønsker det, kan vi anrette mundretterne på engangsservice, så du heller ikke behøver at bekymre dig om opvasken.

Vi brænder for at lave gourmetmad, hvor der er fokus på smagsoplevelsen gennem kvalitet og enkelthed. Du er derfor garanteret at mad ud af huset fra Mundret vil blive en oplevelse, hvis vi står for catering til jeres barnedåb.

Hvad med det praktiske?

Vi ved godt, at I har meget om ørerne på sådan en stor dag, og med en tidlig ceremoni i kirken, eller hvor dåben skal foregå, kan det være helt uoverskueligt at nå forbi og hente maden. Vi tilbyder derfor mod merbetaling at levere maden til jeres fest – smukt anrettet og lige til at servere. Der er selvfølgelig mulighed for at hente maden hos os i Åbyhøj. Om maden skal afhentes eller leveres aftaler vi, når vi snakker sammen om menuen til barnedåben.

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10:00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Jul og nytår (d. 23/12 kl. 12.00 - d. 2/1) Lukket

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.