Mad til jubilæum

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Catering til jubilæum

Lad os stå for maden til dit jubilæum, så sørger vi for en oplevelse til dig og dine gæster, mens du roligt kan fokusere på de mange andre forberedelser, der er op til dit jubilæum. Med vores passion for kvalitet, smag og enkelthed, garanterer vi, at maden til dit jubilæum vil være en oplevelse, som dine gæster vil huske i mange år. Vi har alle prøvet at være til en fest, hvor festens menu endte som aftenens store samtaleemne – og dette ønsker vi også for mundretterne. 

Hvis du har spørgsmål til, hvilke mundretter du skal vælge til dit jubilæum, så står vi klar til at råde og vejlede dig.

Bestil mad til dit jubilæum

Vores mundrette størrelser er den ideelle madoplevelse til jubilæum. Gæsterne kan her selv vælge, hvilke retter de har lyst til at spise, hvilket også betyder, at der er meget mindre madspild end ved den traditionelle buffet. Vores mundretter betyder desuden, at dine gæster kun behøver at røre ved deres egen anretning, og derfor er hygiejnen ikke et problem, når du bestiller catering til dit jubilæum her hos os. 

Har du nogle specielle ønsker til maden, eller har du spørgsmål angående maden eller cateringen, så tag endelig kontakt til os. Med mange års erfaringen inden for kokke- og servicefaget står vi klar til at vejlede og råde dig ud fra vores ekspertise, så du kan få det allerbedste jubilæum.

Mad ud af huset
til dit jubilæum

Ud fra vores erfaring anbefaler vi, at du vælger 6-8 retter pr. person, hvis mundretterne skal udgøre et hovedmåltid. Hvis du vælger 6-8 mundretter så er du sikret, at dine gæster har fået alt den mad, de kan spise til dit jubilæum. Vi anretter maden i vores køkken i Åbyhøj, Aarhus, så den er lige til at servere til jubilæet, det eneste du skal gøre, er at afhente maden hos os. Skulle du ikke have mulighed for at afhente maden til dit jubilæum her hos os, så ring eller skriv til os, så finder vi sammen en løsning.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000,-
For mindre end 4000,-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10:00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Jul og nytår (d. 23/12 kl. 12.00 - d. 2/1) Lukket

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.