Mad til firmafesten

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Catering til jeres firmaarrangement

Med fokus på kvalitet, smag og enkelthed garanterer vi, at maden til jeres firmafest  bliver en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Vores mundrette størrelser giver en oplevelse af eksklusivitet, da anretningen bidrager med et æstetisk, flot udtryk, og smagen komplimenterer dette på bedste vis – en sanseoplevelse for både øjne og mund. Når I vælger at få mad ud af huset til firmafesten, behøver I ikke at bekymre jer om, hvornår maden er færdig, om den smager godt eller om der er mad nok – alt det står vi for.

Har I spørgsmål til vores menukort eller andet i forbindelse med jeres næste firmaarrangement, så er I velkommen til at kontakte os.

Catering til firmafesten

Hos Mundret laver vi mad, der rykker grænserne for, hvad folk forbinder med catering, og med vores kok, Lars, der står i spidsen for Det Danske Cateringslandshold, rebrander vi catering. Vi mener nemlig, at catering er meget mere end bare at mætte munde. Det er en oplevelse på samme niveau som at være på restaurant, og vores fælles passion for kvalitetsmad og god service sikrer, at det ikke er sidste gang, at I får catering til firmafesten fra Mundret. Med catering fra os slipper I også for at bekymre jer om hygiejnen til firmafesten. Mundretterne er nemme at tage med ned til bordet, og derfor behøver man ikke røre ved andre anretninger end dem, som man ønsker at tage med sig.

Har du spørgsmål angående catering til firmafesten, så er vi altid behjælpelige med råd og vejledning. Med vores erfaringen inden for faget kan vi være behjælpelige med at sammensætte en menu, der vil give jer alle en oplevelse i særklasse.

Mad ud af huset
til firmafesten

I skal kun tage stilling til to ting, når I bestiller mad til firmafester her hos os, nemlig: Hvordan I ønsker at sammensætte menuen, herunder hvor mange forskellige mundretter I ønsker, at der skal serveres. Lige meget om I vælger et stort eller et færre antal mundretter, så lover vi, at det bliver en madoplevelse, hvor gæsternes smagsløg vil blive forkælet. Og så skal I bestemme jer for, hvornår maden skal hentes. Har I ikke mulighed for at afhente maden til firmafesten, så ring til os om leveringsmuligheder. 

Med mad ud af huset til jeres firmafest slipper I for at tænke over

  • Madens kvalitet
  • Mængden
  • Oprydning 
  • Tilberedning af mad før og under firmaarrangementet 
  • Anretningen

Vi sørger for ovenstående, så I blot skal nyde samværet med jeres kollegaer. Med vores mundrette størrelser, der anrettes enkeltvis, undgår I også en buffet, hvor hygiejnen ikke altid er helt i top med mange hænder om serveringstøjet. Har I spørgsmål til menuen, leveringsmuligheder eller noget tredje, så er I altid velkomne til at ringe eller skrive til os. Med mange års erfaring inden for catering står vi klar til at hjælpe jer på bedste vis.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000.-
For mindre end 4000.-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Når I køber mundretter hos os, så har vi tilberedt og anrettet portionerne, så de er klar til at blive serveret. Der er dog enkelte mundretter, der skal lunes inden servering.

Når vi snakker om jeres kommende firmaarrangement, aftaler vi, om servicen skal vaskes op inden aflevering. Tallerknerne skal dog altid skrabes rent fra mad og skylles. I kan også vælge at mundretterne skal anrettes på engangsservice, så slipper I for opvasken. 

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10:00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Jul og nytår (d. 23/12 kl. 12.00 - d. 2/1) Lukket

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.