Catering til barnedåb

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Mundrette smagsoplevelser

Forbind den gode smagsoplevelse med uforglemmelige minder.
Lad os stå for maden til barnedåben, så I kan tage jer af jeres gæster og dagens hovedperson. Med vores mundrette delikatesser får gæsterne til jeres barnedåb mulighed for at nyde den mad, som de kan lide, og samtidig har der været fokus på kvalitet, smag og enkelthed hele vejen – og det kan smages. Når I vælger catering til barnedåben, frigiver I en masse tid til andre opgaver forbundet med festen, og samtidig slipper I for unødvendige bekymringer om maden og dens forberedelse.

Har du spørgsmål eller ønsker du at aftale nærmere om jeres menu til den kommende barnedåb, så kan du kontakte os her

Den rette barnedåbsmenu
til jeres fest

I vælger selv, hvordan I vil sammensætte jeres barnedåbsmenu, så den passer bedst til jer og jeres fest. Vores anbefaling er dog, at der vælges 6-8 mundretter, hvis I ønsker, at de skal udgøre et fuldt måltid. Med smagsoplevelser inden for fisk og skaldyr, vegetarisk, kød og fjerkræ samt ost og sødt, er der mange muligheder for at skabe den rette barnedåbsmenu, som passer lige til jeres behov.

Mad ud af huset til barnedåb

Barnedåben er barnets første store fest, og vi ved, at netop denne dag er ganske speciel for jer alle. Derfor vil vi gerne være med til at skabe en madoplevelse, der genkalder minder om den udsøgte mad i mange år frem. Ligegyldigt om jeres barn skal døbes eller navngives, så er maden til jeres fest noget af det, som gæsterne husker. Derfor giver det god mening at vælge vores catering til barnedåben.

Vi sætter stor ære i at servere mad til jeres barnedåb af højeste kvalitet, der gør, at I roligt kan fokusere på alle de andre ting, som er nødvendigt til en mærkedag som dåben.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt I skal have mad ud af huset til jeres barnedåb, så tag et kig på nogle af de mange fordele her:

I slipper for al forberedelsen
Mere tid til jeres gæster og barnet
Nem oprydning
En afslappende oplevelse både før, under og efter

Vi sørger for at anrette maden, så den er klar til at servere på den store dag, der gør det så let som muligt for jer. Foruden en udsøgt smag giver de mundrette portioner et visuelt udtryk, der vil få de fleste til at dåne. I behøver heller ikke bekymre jer om hygiejnen, når I får catering til barnedåben fra os. Her rører gæsterne nemlig kun den anretning, som de selv ønsker at spise.

Arrangementer ud af huset

Bestilling for mere end 4000,-
For mindre end 4000.-, henviser vi til vores Take Away

Vores mad ud af huset egner sig til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.

Barnedåb

KONfirmation

studenterfest

Svendegilde

fødselsdag

jubilæum

reception

firma-arrangement

Når man står overfor at skulle holde en dåbsfest for venner og familie, er der rigtige mange ting, som man skal planlægge og have styr på. Dette oveni at man har budt en lille ny velkommen i familien, hvilket ofte betyder mindre søvn og overskud. Det kan derfor være fuldstændig uoverskueligt at skulle stå for at købe ind og lave maden til de mange sultne gæster til barnedåben. Når du vælger at få catering fra Mundret, slipper du for dine bekymringer i forbindelse med festmåltidet - vi sørger for, at der er nok mad, at den er velsmagende og hvis du ønsker det, kan vi anrette mundretterne på engangsservice, så du heller ikke behøver at bekymre dig om opvasken. 

Vi brænder for at lave gourmetmad, hvor der er fokus på smagsoplevelsen gennem kvalitet og enkelthed. Du er derfor garanteret, at mad ud af huset fra Mundret vil blive en oplevelse, hvis vi står for catering til jeres barnedåb.  

Vi ved godt, at I har meget om ørerne på sådan en stor dag, og med en tidlig ceremoni i kirken, eller hvor dåben skal foregå, kan det være helt uoverskueligt at nå forbi og hente maden. Vi tilbyder derfor mod merbetaling at levere maden til jeres fest - smukt anrettet og lige til at servere. Der er selvfølgelig mulighed for at hente maden hos os i Åbyhøj. Om maden skal afhentes eller leveres aftaler vi, når vi snakker sammen om menuen til barnedåben. 

Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away - Åbyhøj

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Påsken (uge 13) holder vi åbent som normalt

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.