Bag om Mundret

Med kvalitet, smag og
enkelthed i fokus

Hos Mundret har vi stor passion og interesse for at tilbyde take away og catering med kvalitet, smag og enkelthed i fokus. Vi ønsker at give jer en smagsoplevelse med valgfrihed til selv at sammensætte lige det I ønsker i kombination med personlig service.

Om vores koncept

Hos Mundret serverer vi delikatesser i skiver og smagsoplevelser i mundrette størrelser i en forenelig kombination med vores mange smagfulde dips og tilbehør – til ENHVER lejlighed.

De grundlæggende tanker bag konceptet er at skabe mundrette oplevelser med fokus på enkelthed i både smag og udtryk – deraf navnet Mundret. Vi ønsker at skabe det frie valg til selv at kunne sammensætte menuen ud fra smagspreferencer og mængde.

Intentionen er at skabe en stemning af social dining, hvor der er plads til nærvær og fordybelse omkring middagsbordet.

Bag om Mundret

Vi er to brødre, som er gået sammen om at realisere en stor drøm om at arbejde sammen. Det vigtigste for os og hos Mundret er at kunne glæde andre ved at kombinere vores fælles kompetencer og sammen skabe en oplevelse af både smag og service.

Den gamle Lars

Indtil starten af 2023 har jeg i flere år stået i spidsen som team manager for Det Danske Cateringlandshold, som i februar 2020 vandt OL GULD ved IKA Culinary Olympics i Stuttgart. Jeg og holdet deltog i VM 2022 og kom hjem med bronze. Det er en tid jeg ser tilbage på med stolthed.

Jeg har ud af mit 47-årige liv nu brugt mere end 25 spændende år i restaurations- og fødevarebranchen, og glæder mig nu over at starte Mundret sammen med min bror.

Dette har længe været en drøm, da jeg motiveres ved at glæde mennesker med den mad og erfaring inden for smag og kvalitet, jeg gennem årene har tilegnet mig som både kok, selvstændig, produktudvikler, restauratør, køkkenchef, kantineleder og tjener på flere attraktive restauranter og virksomheder rundt om i Jylland.

Herudover har jeg i 2014 deltaget ved VM inden for Community Catering som deltager på Det Danske Cateringlandshold. Ydermere har jeg en dommer uddannelse inden for Catering.

Den unge Lennart

Selv om jeg måske er den yngste, så er det bestemt ikke erfaring der mangler.

Jeg er uddannet tjener og har arbejdet på flere forskellige af Århus anerkendte restauranter og cafeer, krydret med anden service, – erhvervserfaring.

Omdrejningspunktet for min hverdag og karriere har dagligt været, hvordan man inden for salg og service, giver folk mere end hvad de forventer.

Jeg motiveres hver dag over at sætte sig i en kundes sted og gå så langt jeg overhovedet kan med service i fokus.

Det er en længe ventet drøm om at åbne Mundret sammen med min bror, der nu bliver til virkelighed og kontakter du mig, så er jeg garant for at give dig en service, som står mål med vores kvalitet og mundretter.
Scroll to Top

Tak for

din Besked

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS! Desværre oplever vi ofte,  at vores svar lander i mappen ‘uønsket mail’. 

Vi tilbyder nu

MUNDRET
LOUNGE slet

Lej et perfekt lokale til enhver form for privat fejring, barnedåb eller anden højtidelighed, men også i firmaregi som heldagsmøder, events, foredrag, undervisning, workshops etc.

Take Away - Åbyhøj

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 - 17.00
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 12.00
Påsken (uge 13) holder vi åbent som normalt

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi løbende nyheder, tilbud og andre spændende informationer.